Meerwaarde Projecten

Esther van der Meer


Communicatie en social media

  • Wil je de kracht van social media ontdekken voor jouw organisatie? Huur me in!
  • Krijg je je verhaal niet goed op papier? Laat mij de tekst voor je schrijven of corrigeren.
  • Zoek je een webredacteur met een snelle pen? En die ook goed beeldmateriaal weet te vinden? Je hebt me gevonden!
  • Wil je een website voor jouw organisatie? Ik bouw deze graag voor jou.

Onderwijs 
“Education is the most powerful weapon which you can use to change the world!’, aldus Nelson Mandela. Kwalitatief en vernieuwend onderwijs is nodig om kinderen kritisch te leren nadenken en de vaardigheden te ontwikkelen voor een duurzame samenleving. Het huidige onderwijs laat zich goed weergeven door deze pakkende krantenkop: ‘De wereld vergaat, maar we kunnen wel goed spellen‘. Ik geef gastlessen, werk mee aan onderwijsprojecten en conferenties voor studenten en docenten. Kennis verspreiden, zodat leren voor duurzame ontwikkeling, een vast onderdeel van het onderwijs wordt.

Maatschappelijke meerwaarde
Een eenvoudige definitie van duurzaamheid is: ‘Goed zorgen voor jezelf, de ander en je omgeving.’  Dit is ook de zin die ik hanteer voor mijn werk. Met hart en ziel werk ik aan een duurzame samenleving. Ik zet mijn expertise op communicatie in voor duurzame organisaties, onderwijs en overheid.

Waarom zou je me inhuren?
Zoek je een redacteur met veel werkervaring op het gebied van social media, onderwijs en duurzaamheid, dan ben je bij mij aan  het juiste adres. Ik ben zelfstandig, werk me zeer snel in en ben flexibel. In één persoon zijn veel communicatie- en organisatietaken geregeld.