Projectmanagementbureau Amsterdam

In stadsdeel Slotervaart is er in werk aan de winkel! In Community Centers gaan zorg, welzijn en onderwijs samenwerken om leerlingen, ouders en de buurt maximale ondersteuning te bieden. In opdracht van stadsdeel Slotervaart en Stichting Westelijke Tuinsteden ondersteunde Esther van der Meer de vertaalslag van plannen in beleid.

Rekenkamer Amsterdam

Wie controleert de Rekenkamer? In opdracht van de Stadsdelen Amsterdam schreef Meerwaarde Projecten samen met een commissie van deskundigen een advies over de kwaliteit van het werk van de Rekenkamer en de meerwaarde van samenwerking met de Rekenkamer.

Plastic Soup Foundation Junior

De Plastic Soup Foundation Junior is er voor & door kinderen die meer willen weten over de plastic soep en in actie willen komen. De Plastic Soup Foundation Junior is onderdeel van de Plastic Soup Foundation. De Plastic Soup Foundation wil nationaal en internationaal een halt toeroepen aan de toenemende …

Kennisnet

Hoe ga je met duurzaamheid aan de slag in de lessen op je school? De website Duurzaamheid van Kennisnet wijst docenten op praktische informatie zoals lessuggesties, aansprekende opdrachten, kant-en-klaar leermateriaal en webquests. Esther van der Meer is webredacteur sinds 2008.